Spil Stedet » Eventyr Spil » Naruto Spil
9.8 / 10 - 2930

Naruto Spil

For de få, der ikke kender Naruto, er det en japansk manga serie om en ung ninja ved navn Naruto. I denne kategori af spil kan du finde alle mulige slags spil, baseret på dette japanske fænomen. Du kan vælge mellem Naruto rollespil, Naruto kampspil og sågar Naruto væddeløbsspil. Eller undgå at vælge og spil dem alle!

Anime fan? Hvis ja, ved du sikkert ved hvorfor Naruto Flash spil er så populære online. Tag et kig rundt og se alle de fede titler, vi har til rådighed, som du kan spille gratis. Fra hack og slash kampspil til strategi krigsspil, og mere - vi har noget for alle typer spillere, der elsker denne klassiske anime tegneserie. For et match blokkene spil, så prøv Naruto Quest. Du skal matche blokke med billeder af dine yndlings Naruto figurer på. Gameplayet er vanedannende og sjovt. Når du begynder at spille, vil du ikke have lyst til at stoppe, før du får den højeste score.
En anden titel du kan at tjekke ud, er Naruto War 10. Hvis du søger noget eventyr, vil du finde det i dette afsnit. Kun de klogeste spillere vil kunne nå det gennem dette. Med mange figurer fra Naruto tilstede i spillet, vil du absolut se en du kan lide, hvis du er fan af showet. I Naruto Ultimate Biker, skal du race en cykel, som din favorit Naruto karakter. Dette spil er udfordrende, selvom du ikke er en fan af anime tegneserie show. Uanset hvilket Naruto Flash video spil, du beslutter dig for at spille online, tror vi at ​​du kommer til at have en sjov tid.