Spil Stedet » Spil for Piger » Negle Salon
9.4 / 10 - 12698

Negle Salon

Kan du ordne de perfekte negle i disse neglesalon spil? Eksperimenter med forskellige farver for at skabe din egen stil. Driv din egen neglesalon og vær kreativ. Ved du ikke om grønne negle ville klæde dig? Med de her negesalon spil kan du endelig finde ud af det!

Make-Up og frisurer er sjove, men vi har nogle af de bedste Negle Salon spil du kan spille online. Det bedste ved disse Flash makeover spil er, at de er gratis. Dette betyder at du kan tage dig god tid til at designe de perfekte negle ved at vælge farver, længde , mønstre og meget mere. Når du er klar til at starte forfra, er det nemt og der er ingen oprydning bagefter!
En af vores foretrukne titler i denne kategori er Fashion Nails Saloon. Dette Negle Salon Flash spil giver dig endda mulighed for at vælge armbånd. Du kan spille igen og igen og komme på tusind eller flere designs og stilarter til dine negle, hvis du har tid. Den eneste begrænsning er din fantasi! Sami's Neglestudie er lidt anderledes. Du skal hjælpe din chef få kunder til at sidde ned og derefter ordne deres negle. Kan du klare dig til lukketid? Et andet godt Flash Negle Salon spil som du kan spille online er Funky Nail Design. Som navnet antyder, giver dette spil dig mulighed for at komme på nogle helt unikke negle designs. Og uden rod eller oprydning, kan du føle dig sikker ved at lade yngre børn spille disse spil. Tag dig god tid og lav dine drømmenegle i dag!