Spil Stedet » Action Spil » Kampspil » Ninja
8.3 / 10 - 1127

Ninja

Ninjaer er kendt for at være hurtige, usynlige og dødelige. Kan du kæmpe dig vej igennem disse spil som en soldat fra middelalderens Japan?Alle disse spil tilbyder tonsvis af action og endeløs morskab, så sørg for at prøve dem alle!

Vi har nogle af de bedste Flash ninja spil. Hvis du kan lide at hakke og skære dig gennem eventyr efter du har sneget dig omkring for at finde dine fjender, kommer du til at elske spillene i denne kategori. Actionspillere vil have timevis af sjov med nogle af titlerne på denne side. Et af de mere populære ninja Flash video-spil du kan spille online, er Ninja Rinse Out, hvor du er en ninja kriger, der skal snige sig rundt og dræbe fjenderne, før de opdager dig. Det lyder simpelt, men niveauer bliver sværere som du skrider frem. Kan du klare hele spillet?
Et andet ninja kampspil, du måske vil kunne lide er Ninja 2. I dette, skal du redde dine landsbyer fra plyndrende angribere. Vær sikker på at få det guld, de efterlader, når du besejrer dem, før det forsvinder. Dette vil hjælpe dig med at øge din high score og nå ninja kriger leaderboardet. I Ninja Plus 2, skal du finde alle de mønter på niveauet, for at komme til den næste. Det lyder nemt, men må ikke blive opdaget, mens du udfører denne opgave. Det er her, udfordringen i dette spil ligger. Hvis du bruger lidt tid sammen med denne snigende ninja Flash spil, kan du måske gennemføre spillet.