Spil Stedet » Sportsspil » Olympic Games
8.7 / 10 - 3074

Olympic Games

Her kan du finde alle dine favorit OL sportsgrene! Bueskydning, maraton og selvfølgelig 110m hækkespring. Bliv den ultimative Olympiske mester ved at gennemføre alle disse spil!

Har du nogensinde drømt om at få en guldmedalje? Med vores Olympiske Flash spil, kan du prøve at få bronze, sølv eller guld i en række forskellige konkurrencer. For sports gamere, er disse titler en fantastisk måde at fordrive tiden. En af de bedste Olympiske spil du kan spille online, er Mikro Olympics. Du er ansvarlig for at skyde en robot ud af en kanon. Kom højde og afstand er begge vigtige. Hvis du gør godt nok, kan du få den bedste score. Dette er ikke et olympisk spil, du er vant til, men det er sjovt at spille.
Et andet godt sports spil er China 2008, som giver dig mulighed for at konkurrere i OL 2008. Styringen er enkel, men det er svært at få førstepladsen og vinde guldet. Hvis du øver dig nok, kan du måske vinde medaljer i alle sportsgrene. Hvis du kan lide løbespil, bør du prøve Sprintspil, som giver dig mulighed at lave et vildt sprint, så du kan vinde løbet. Dette er et af ​​vores bedste Flash Olympiske spil at spille online. Det bedste er, at alle titlerne i denne kategori er gratis at spille.