Spil Stedet » Børnespil » Omsorg
8.3 / 10 - 7281

Omsorg

Har du altid ønsket dig at tage dig af en legesyg hund eller en sød killing, men din mor ville ikke lade dig få en? Nu kan du få dig et virtuelt kæledyr her. Forkæl dem med godbidder og lær dem nye, sjove tricks. Din mor vil ikke have noget imod det, så længe du husker at gå tur med din virtuelle hund.

At lære at tage sig af kæledyr eller babyer kan være lærerigt - og sjovt! Med vores flash spil baseret omkring omsorgen for et virtuelt kæledyr, kan du passe en sød lille hvalp, en yndig killing eller endda hjælpe til i en vuggestue fuld af babyer. I de virtuelle kæledyr spil, skal du snakke med dem og give dem godbidder og bogstaveligt talt give dem omsorg, så de overlever. Mange af disse spil vil give dig mulighed for at lære dine virtuelle kæledyr tricks!
Nogle af disse Flash Care Games tager en masse tid og opmærksomhed, men det er godt for nogle mennesker. Hvis du kigger rundt, vil du se, at vi har mange forskellige typer spil i denne kategori - virkelig noget for alle. Ligegyldigt hvilken type gamer du er, kommer der et tidspunkt, hvor du ønsker noget lidt anderledes. Et virtuelt kæledyr kan være lige den ting du har brug for - også selvom du ikke kender det. Et par af vores foretrukne Care Flash spil er Grow Nano 3 og Mor Udfordring. Når du spiller den ene, vil du se, at jo mere tid du bruger med spillet, jo bedre reagerer dit kæledyr. Mens at gå tur en virtuel hund og sørge for den spiser måske ikke lyder sjovt, kan du blive overrasket, når du starter spillet og kommer igang med at tage dig af dit kæledyr, selvom det bare er virtuelt.
FrøFrø
72%