Spil Stedet » Action Spil » Kampspil » One vs All Fight
8.9 / 10 - 13482

One vs All Fight

Kæmp din vej igennem tonsvis af baner i de her fantastiske kampspil! Du kan spille som samurai, gangster og som en ridder! Lad ikke dine fjender vinde og kæmp din vej til ære!

Klar? Kæmp! Hvis du kan huske Mortal Kombat, Street Fighter og andre fantastiske klassiske fighter platform spil, så vil du elske denne kategori. Vi har nogle af de allerbedste Flash kampspil omkring - noget for alle typer spillere. Klar til at at kæmpe? I Dad N Me, kan du vise legepladsens chef hvem der virkelig bestemmer og gøre din far stolt. Dette kamp spil er tempofyldt, men når du lærer alle bevægelserne, kommer du til at kæmpe dig vej gennem alle niveauer. Hvis du er god nok, kan du få den bedste score.
Et andet godt Flash kampspil at spille online er Straw Hat Samurai. Dette er et klassisk hak og slash spil, der vil holde dig underholdt i timevis, mens du kæmper dig vej gennem de forskellige niveauer og samtidig forsøger at komme til den bitre ende. Kan du erobre dette kampspil hele vejen til målstregen? Hvis du har hørt om den trojanske krig, er vil du elske at at spille Achilles. Du spiller helten fra historien, som forsøger at bekæmpe bølge efter bølge af fjender. Action gamere og historie bøffer kommer begge til at få et kick ud af dette spil.
ZayoZayo
85%
HoboHobo
84%