Spil Stedet » Sportsspil » Fodboldspil » Opspark
8.3 / 10 - 11224

Opspark

Med de her knæ-op spil kan du træne dine sparkeevner. Lad ikke bolden ramme jorden før din modstander gør. Men vær forsigtig, for det lyder måske nemt, men din modstander vil gøre det bedre og bedre med tiden!

Til fodbold og sports fans, så vil vores kollektion af de bedste Flash Opsparks-spil få dig til at smile og hoppe af lutter glæde. Vi har samlet de bedste spil i denne kategori og vi har samlet dem allesammen på et sted. Når du finder et som du gerne vil spille, bliver du nødt til at starte med at spille. Du behøver ikke at betale for at spille nogle af vores Flash Frispark spil online.
Til at starte med, burde du overveje Super Hovedstød. I dette spil, spiller du Stan og du får kun lov til at bruge hovedet til at få boldene ind i målet. Som du fremskrider, kommer der flere bolde ud, som kommer til at gøre det sværere for dig. Kan du klare det, og bogstaveligt talt kun bruge dit hoved til at få alle boldene ind i målet? Det er svært at få den højeste score i dette spil. To andre opsparks-spil som vi anbefaler er EK Heads og Air Tennis. Spil som handler om at tage straffespark, og der er en grund til at de er populære - de er sjove at spille! Med så mange forskellige variationer på et tema, så har vi noget at spille for alle typer! Uanset hvad du kan lide, så tror vi nok at du nok skal finde noget som vil få dig til at have det sjovt!