Spil Stedet » Klassiske Spil » Pacman
8.8 / 10 - 7494

Pacman

Dette spil kræver ingen introduktion. Pacman er et alle tiders klassisk, og stadig populært, spil. Nu behøver du ikke gå hele vejen til spillehallen for at spille, du kan bare spille det her! Bare sørg for at du ikke bliver fanget af spøgelserne!

Spis prikkerne og løb fra eller jagt spøgelserne, mens du løber gennem labyrinten, i vores samling af de bedste Pacman Flash spil. Den bedse del er, at du kan spille disse videospil klassikere gratis, når du har lidt tid til overs. Nogle af dem er virkelig gode. I Pacman, kan du spille de klassiske arkade spil. De første par baner er nemme, men spøgelserne, som Blinky, begynder virkelig at bevæge sig hurtigere i de senere baner. Kun de allerbedste spillere kan spise prikker og smaske og gulbe sig vej til den sidste skærm.
Hvis du kigger efter en sjov udgave af det originale Pacman spil, skal du tjekke Slackman ud, som foregår på et kontor. Kan du få alle donutsene før dine medarbejdere siger det til chefen og du bliver fyret? Hav det sjovt med at æde alle donutsene, for at få den højeste score. Hvis du vil have noget helt andet, spil Pacman Platform 2. Du er Pacman i dette spil, men istedet for at gå igennem en labyrint, skal du hoppe fra platform til platfrom, mens du spiser prikker og undgår spøgelser. Dette kombinerer Pacman med et sidescroller adventure spil.