Spil Stedet » Sjove Spil » Paparazzi
8.5 / 10 - 1292

Paparazzi

Kendisser klager ofte over de forbandede paparazzier. Intet de siger eller gør går uset hen længere. Nu kan du være en af de forbandede paparazzier i de her sjove spil! Fang et billede af Selena Gomez eller Hannah Montana og sælg det til den højest bydende!

Kan du lide kendisser? At følge stjernerne har aldrig været sjovere! Vores fantastiske Flash paparazzi spil, kan du spille online gratis. På ingen tid over hovedet, vil du blive midt i al handlingen, mens du prøver at score flest point og klare dig fra level til level. I spil Vanessas Frække Billeder, skal du snige dig omkring for at få perfekte billeder. Dette spil er mega sjovt og viser dig hvordan det er at være en fotograf, der prøver at få det perfekte billede af en filmstjerne. At komme til sidste scene i dette spil er svært, men med øvelse kan du måske klare det.

Et andet godt spil med paparazzi'er der jagter kendisser, er Under Cover. I dette spil, skal du tage de frækkeste billeder, for at skrabe point sammen og komme videre til næste level. Kan du tage det perfekte foto? Om du tager billeder af Hannah Montana eller en anden kendis, vil du have det som om du er lige midt i det hele. Vi har de bedste paparazzi flash spil, som du kan spille online, når du har lyst. Det bedste er at de er gratis at spille. Du kan leve livet, som en fotograf, der skyder billeder af de kendte, med dit trofaste kameraer, lige så meget som du har lyst til.