Spil Stedet » Bilspil » Parkering
8.1 / 10 - 22681

Parkering

Sæt dine parkeringsevner på prøve her, før end du tager ud og smadrer din fars bil. Prøv at køre så forsigtigt som muligt og undgå andre biler og brandhaner. Så vil din far måske, MÅSKE, lade dig køre en tur i hans bil en dag!

Skal du øve dig i at parkere? Vores udvalg af de bedste Flash parkeringsspil, vil lære dig grundreglerne, mens de også tilbyder dig underholdning. Nogle af spillene i denne kategori er mere komplekse end andre, men gameplayet er sjovt i dem alle. I spillet Bil Parkeringsudfordring, er du på en parkeringsplads og skal prøve at finde den perfekte plads, så du ikke skal gå for langt, for at komme ind i butikken. Dette flash spil er sjovt og vil underholde dig, mens du prøver at parkere.
Et andet godt parkeringsspil, som du kan spille online er Air Traffic Chief. I dette spil, er du en luftfarts kontrollør, som skal parkere flyvemaskiner og jetfly. Dette spil kan blive hektisk, men med øvelse kan du komme til sidste bane. For meget mere parkerings sjov, prøv Park my Limo Game, hvor du skal lære at parkere en limo uden at ødelægge den. At spille denne type kørespil kan være mega sjovt. Jo mere du spiller, jo bedre kan du parkere - uanset hvad du kører!