Spil Stedet » Klassiske Spil » Pinball
8.5 / 10 - 3694

Pinball

Hvem kan ikke huske hvordan det var at spille pinball i spillehallen eller på den lokale grill. Nu kan du spille det her gratis. Vælg din favortimaskine og slå highscoren!

Er du en pinball troldmand, som kan spille i søvne? Vores Flash pinball spil, som du kan spille online gratis, vil lade dig vise dine færdigheder frem. Dette er et simpelt spil, som har eksisteret i mange år, men gameplayet kan være vanedannende, mens du prøver at samle points sammen. Et af vores yndlings pinball spil er Bump Pinball, fordi det har en sej tegneserie-stil. Ud over det, så er gameplayet hurtigt og hektisk. Du vil ramme flipper-knapperne og prøve at følge med i al spændingen på skærmen. Kan du få den højeste score?
hvis du vil prøve noget lidt andet, så tjek Lucky Coins ud. Det er et videospil baseret på pachinko, som er meget lig pinball. Du smider en mønt i toppen og håber den rammer det rigtige sted. Du får tre mønter, til at se hvor mange points du kan få. I Pepsi Pinball, får du et "det vilde vesten"-tema. Det er et af de bedste Flash pinball spil, du kan spille online i din fritid. Gameplayet minder om de andre pinball simulationer, men der er nogle overraskelser at finde, hvis du ved hvor du skal kigge!