Spil Stedet » Klassiske Spil » Pong
8.5 / 10 - 800

Pong

I det klassiske Pong spil er målet at holde bolden i spil. Brug dit bat til at frustrere din modstander og løbe med sejren. Hurtige reflekser en nødvendighed for at slå de bedre modstandere. Gør dig klar til en tur gennem historien med disse Pong spil!

RongRong
76%
PingPing
74%
Pong er et af de ældste videospil, hvilket er grunden til at vi har en hel kategori dedikeret til intet andet end de allerbedste Flash Pong spil du kan spille online gratis. Gameplayet er simpelt - du rammer pucken med et bat som kun kan bevæge sig i to retninger. Selvom det er simpelt, er det stadigvæk sjovt. Et godt Flash spil baseret på pong er Curveball. Enkelt sagt, får du lov til at spille bordtennis i et bøjet 3D miljø. Dette giver virkelig et unikt twist til dette klassiske spil. Du kan få ekstra points, hvis du rammer bolden lige det rigtige sted med battet.
Et andet godt Pong spil, du kan spille online er Pongnop. I denne version, spiller to computer modstandere mod hinanden. Dit job er at stoppe boldene på begge sider i midten af skærmen. Mens det stadig minder om Pong, så tilføjer det et nyt element til gameplayet på den klassiske udfordring. For en ekstrem udgave tjek Pwong 2 ud. denne udgave af pong med bedre grafik, musik, lyd og mere er Pong på steroider. Til fans af det originale spil og nye gamere, som aldrig har hørt om klassikeren, så er dette gode spil stadig en udfordring.