Spil Stedet » Puslespil » Puzzle Quest
8.6 / 10 - 1698

Puzzle Quest

I denne kategori findes der en lang række forskellige puslespil. Disse spil vil virkelig udfordre din hjerne for at fuldføre udfordringen. Hvert spil er forskelligt, men de er helt sikkert alle sammen svære at gennemføre.

Vores Flash gåde opgave spil vil underholde dig i timevis. Du vil ikke kunne tro dine egne øjne, når du ser alle de fantastiske udfordringer vi har til dig. Det bedste er at du kan spille disse spil online gratis. Titlerne i denne kategori, vil give dig travlt. Et af de bedste Flash gådespil i vores samling er Glassez LD. Gameplayet er simpelt, men du ræser mod uret, så du kan gennemføre niveauet før din modstander. Ved at øve dig, kan du klare dig bedre og score flere point.
Et andet godt gåde opgave spil at spille online er Mosaik 2. Du kan få ekstra brikker i dette spil, så sørg for at sende dem gennem knuseren, så du kan gennemføre spillet. Hvis de første er lette, så bare rolig. De bliver sværere, som du skrider frem! Nogle af spillene er virkelig simple og nemme at spille, som Shape Inlay. Selvom det er nemt at spille, er at få den højeste score mulig ikke så let endda. At kunne spille gratis online, gør at du kan bruge så lang tid, som du har lyst til på at øve dig til du bliver bedre.
RlaxRlax
80%