Spil Stedet » Bilspil » Quad Racer
8 / 10 - 1399

Quad Racer

Kør om kap igennem en mudret verden af højhastigheds crossere. Flyv over hop, overhal dine modstandere og sørg for være den første, der kommer i mål i disse seje spil. Sjov på fire hjul!

Til alle der kan like fir-hjulere og off-road spænding, vil vores spil underholde dig. Når du ser alle de gode titler vi har på et sted, vil du ønske at du havde flere timer i døgnet, så du kunne spille dem alle. Disse racerspil er virkelig sjove. Til at begynde med, skulle du tage og prøve 4 Wheel Blitz, hvor du kan lege og ræse over noget svært terræn. Bare rolig din Quad er bygget til at kunne klare alt hvad et sport kunne have at byde på. Dine køreegenskaber er hvad der afgører om du vinder eller ej.
Et andet godt Quad spil at spille er Offroad Thunder, hvor du skal hoppe og lave stunts for at få flest points. Efterhånden som du kommer gennem spillet, skal du kunne klare dig bedre, hvilket er hvad der gør dette spil så udfordrende. For det ultimative fire-hjuls racerspil, kig på Extreme Quad 3D, som har alt hvad man kunne ønske sig i et off-roader spil og så lidt til. Hvis du har tid, skal du øve dig så meget du kan, for at få den højeste score og blive Konge af Quad'en