Spil Stedet » Sportsspil » Barspil » Quick Pool
8.2 / 10 - 1175

Quick Pool

Pools popularitet er støt stigende gennem de seneste år, især som et spil, der spilles i barer og på pub’er. Nu behøver du ikke længere gå til en eller anden snusket bar for at træne din teknik. Nu kan du gøre det online lige her!

Hvis du ikke har en masse tid til rådighed, men stadig ønsker at spille, så er vores Quick Pool Flash spil lige, hvad du har brug for. De er masser af sjov og er ganske udfordrende, men det tager ikke lang tid at komme igennem hele spillet. For alle i der har travlt, er det en god ting. Det faktum, at du kan spille dem gratis online er blot en ekstra bonus. For et lille twist på det klassiske, prøv Crazy Pool. Du starter med kun at kunne anvende de hvide bolde, men som du skrider frem gennem spillet, vil nye farver blive låst op, så du kan lave endnu bedre skud. Point-scoringen kan tage et par spil for dig at forstå, men dette spil er en udfordring. Hvis du vil have nogle hurtige pool med lidt action smidt i, så tjek Blast Billards 2008. Hvis du ikke kaver skudet i tidsrammen, eksploderer kuglerne! Dette ændrer gameplayet helt, da du er nødt til at prøve at hurtigt at skyde inden tiden løber ud.

Et virkeligt enestående Flash pool spil er Blast Billiards. Hvis du rammer dynamit, er spillet slut. Du skal rydde bordet. Når du gør det, går du videre til det næste bord. Kan du må hele vejen til slutningen af ​​dette udfordrende billard spil? Fra hele billard spil til at øve trickstød har vi let billard spil for alle. Titlerne i denne kategori er lette at begynde på og spille uden en masse postyr eller besvær. Du kan spille dem gratis, så du ikke behøver at bekymre dig om at bruge penge på at skyde en lille smule pool online.