Spil Stedet » Eventyr Spil » RPG
9 / 10 - 6583

RPG

Tag på eventyr med disse Flash RPG spil! Du kan være en troldmand og nedkæmpe onde trolde og orker , eller du kan være en modig kriger på en mission for at redde en smuk prinsesse. Kæmp din vej gennem spillet ved at være klogere end dine fjender. Brug de rigtige strategier og du vil slå alle dine modstandere!

Vores samling af Flash RPG spil er sikker på at give dig dit fix af eventyr og spænding. Der er intet som at starte med en grundlæggende karakter og føre ham gennem mange farer, så du kan få erfarings point til at komme i et højere level og få nye færdigheder. Og så er der den skat, du også kan finde ! Et arena RPG spil du måske vil kunne lide er Swords And Sandals 2. I dette skal du konkurrere i turneringer. Hvis du vinder duellerne og kampene, kan du få nye rustninger og våben, så du kan gøre det bedre, mens du kommer gennem spillet.
RazeRaze
88%
Du kan også spille en gladiator karakter i Swords And Sandals Ultratus. Har du hvad der skal til for at forlade arenaen sejrende? Hvis du gør, vil du være i stand til at få en bedre rustning og våben, så du kan holde ud endnu længere. At nå til slutningen af ​​dette spil kan være hårdt, men RPG pros vil være i stand til at få det gjort. Et andet rigtigt godt Flash rollespil der foregår i en arena er Talesworth Arena. Gameplayet er simpelt - kæmp og vind, så du kan få nyt udstyr og rigdom. Styringen i dette spil er let at gennemskue. Hvis du er en fan af RPG spil online, vil du elske dette og de andre titler, vi har i dette afsnit.
HoboHobo
84%