Spil Stedet » Bilspil » Race Match
8.2 / 10 - 151

Race Match

Udfordr dig selv og din modstander i disse seje racing spil. Du kan køre i almindelige biler eller vælge at sejle i båd. Hvis du er mere til robotter, så har vi også dem! Prøv dem alle!

Fra biler til både til rumskibe, sætter vores Flash race match spil dog i førersædet. Har du de nødvendige færdigheder der skal til for at komme på førstepladsen? Jo bedre du klarer hver bane, jo længere du vil være i stand til at kunne nå i spillet. At komme til den sidste bane i nogle af disse er ikke så let. Ey af de bedste Flash racing spil, vi har i øjeblikket, er Pirate Race. I dette race match video spil, er du en pirat, der skal køre for at få skatten og komme tilbage, før dine modstandere. Bare rolig, du kan bruge pirat metoder til at sikre, at du vinder udfordringen.
Du vil få brug for at tænke strategisk, mens du kører i Ghost Racer. Hvis du bliver ramt, falder dit helbred. Du kan få power-ups mens du kører for at sikre, at du ikke mister et liv. Målet er at forsøge at slå andre racere ud, mens du kører på banen. At race rundt på jorden i Dirt Racers er tonsvis af sjov. Du kan beskadige andre racere, men du skal sørge for, at du ikke har for mange skader på dit eget køretøj. Dette spil handler om at overleve i sandet og snavset. Har du hvad der skal til for at vinde kapløbet?