Spil Stedet » Flyvespil » Raiden X
8.6 / 10 - 539

Raiden X

I disse spil flyver du rundt i en hurtig bane med utallige fjender. Om du så er i et rumskib eller en jetfighter, så vil disse fjender ikke lade dig slippe nemt. Vær hurtigere og dødeligere end dine modstandere for at vinde kampen!

Vores Flash rum spil er nogle af de bedste i verden. Hvis man ser på de titler, vi har indsamlet på ét sted, kommer du til at se, hvorfor så mange mennesker elsker at besøge os. Vi har de video spil, du ønsker at spille online, herunder disse eventyr der foregår i det ydre rum. Et sjovt indsamle og flyve spil i rummet er Sky Warrior. Du kan spille dette spil kun med musen. Du peger og skibet flyver. Du kan skyde med et enkelt klik med musen. Dette betyder at du kan læne dig tilbage og koncentrere dig om spillet og ikke tastaturet!
Et andet fedt rumspil er et top down shooter Strikers 1945 Flash. Du skal nok bruge lidt tid på at vænne dig til styringen, men når du gør det, pas på! Dette spil er fantastisk på så mange måder. Hvis du kan nå hele vejen til enden, har du nogle seriøse skills. Hvis du kan lide top down skydespil som foregår i det ydre rum, skal du prøve at spille Zenon Mega Blast. Med fantastisk grafik, smidig og hurtig action og en udfordring på hvert niveau,vil spille i et stykke tid. Når det kommer til rum Flash spil du kan spille online, har vi dig dækket.