Spil Stedet » Færdighedsspil » Reach the other Side
8.7 / 10 - 2629

Reach the other Side

Vi husker alle de gamle Frogger spil. Du skulle være forsigtig ikke og blive ramt af en bil på vej over gaden – som en frø. Målet i disse spil er ændret, men vi har forskellige spil med timers gammeldags morskab!

At spille Kom Over på den anden side Flash spil kan være rigtig sjovt. Jo mere du spiller, jo lettere bliver det at vide hvordan man kan komme over på den anden side af skærmen. Mens det at komme over på den anden side, lyder let, så ved du aldrig hvilke udfordringer der kommer i vejen. At lege i trafikken er som regel ikke så smart, men i I Love Traffic, kan det være mega sjovt. Hvis du når til den anden side, i dette spil på kortest mulig tid, vil du rage points sammen og du vil måske få en høj score, hvis du er god nok og øver dig.
Selvfølgelig, skal vi også nævne det originale klassiske Kryds Over på den Anden Side spil - Frogger. Du spiller en grøn frø i dette soul, som skal hoppe over vejen. Det lyder let, men selvfølgelig bliver det sværere, som du skrider frem. Vi har endda et påske-tema spil kaldet Kaniner Og Æg. I dette spil, er di en kanin, som skal kommer over på den anden side af skærmen i tide. Små børn vil kunne lide at spille dette "kom over på den anden side" Flash spil, især omkring påsken.