Spil Stedet » Simulationsspil » Virksomhedsspil » Restaurant Servering
9.4 / 10 - 13976

Restaurant Servering

Alle har ønsket sig at prøve at drive deres egen restaurant! Det kan du nu med Restaurantspillene. Tag dig godt af dine kunder ved at servere deres aftensmad og drinks til tiden. Vær sikker på at dine tjenere er hurtige og at din mad er god. Så vil din restaurant hurtigt blive den mest populære i byen!

Har du det der skal til for at køre en restaurant? Hvis du kan lide mad, spisning og endda at lave maden, vil vores Flash restaurant spil vække din appetit. Nogle er rigtig simple, mens andre kræver flere færdigheder, men vi har noget for alle slags gamere. Det gode ved disse spil er at du kan spille dem gratis online. Et af vores yndlings restaurant Flash spil du kan spille online er Papa's Freezeria. Du skal styre en isbutik i dette og skal tage imod bestillinger, lave is og servere dem. Kunden spiser så din kreation og bedømmer hvor godt du klarede dig.
I Serving Game, centrerer spiller omkring at servicere kunderne. Har du hvad der skal til for at få alle bestillingerne til de rigtige kunder, ved de rigtige borde, i tide, uden at de brokker sig? Jo bedre du klarer dig, jo flere point vil du få. Til dem, der har en sød tant, er Yum Cookies sjovt. Vi advarer om at dette spil vil gøre dig sulten! Uanset hvilket restaurant styrings spil du vælger, tror vi du vil have det sjov, med at tilberede, servere og gøre alt det andet der er behov for.