Spil Stedet » Simulationsspil » Rollercoaster
8.5 / 10 - 25238

Rollercoaster

Ræs rundt hele dagen på din egen rustchebane. Du kan selv lave bakkerne så stejle som du vil, hjørnerne så hurtige og sikre, at folk bliver for alvor bliver kvalme ved at inkludere nogle loops.

Vores Flash rutsjebane spil vil holde dig underholdt når du forsøger at sammensætte den perfekte forlystelsespark eller rutsjebane. Simulerings spil i denne kategori er sikre på at give dig timevis af underholdning, mens du forsøger at komme op med de allerbedste action rutsjebaner omkring. Til at begynde med, bør du prøve Rutsjebaneskaber. Du skal bygge en rutsjebane tur, der vil samle op alle mønterne på skærmen. Det lyder nemt, men som du kommer gennem spillet, bliver det sværere at holde din rustsjebane sikker så ingen ryttere falder ud!

Du spiller en konduktør i Spøgelsestog-tur, og dit job er at holde dig balancen og holde rutsjebaneturen interessant for alle passagerer. Dette skøre spil er sikkert på at tilbyde et par griner, mens du forsøger at holde balancen, mens du udfører Touren. I Rutsjebanetur, er tricket at finde den perfekte balance mellem sikkerhed og gys. For at gøre dette, skal du bruge bremsen til at styre hastigheden på en coaster bil, mens det går op og ned ad bakker. Du vil gerne have at passagererne skal have det sjovt og være sikre på samme tid. Det er ikke så nemt som det lyder!