Spil Stedet » Sportsspil » Rugby
8.8 / 10 - 3080

Rugby

Med verdensmesterskaberne bag os kan du nu komme her og få stillet dit behov for rygby. Spil på dit favorithold og vis verden hvorfor rugby betragtes som den største sportsgren blandt fans. Højt tempo og ekstremt fysisk krævende – disse spil vil aldrig holde op med at underholde!

Vores Flash rugby spil vil holde dig underholdt i timevis. Tag et kig rundt i denne kategori, og du vil se, at vi har samlet nogle af de allerbedste sports spil at spille online. Du kan spille dem alle gratis online, når du har brug for at slappe lidt af. I The Big Hit, en fodbold skydespil, vil du komme til at øve dine færdigheder. Hvis du er god nok, kan du nå til slutningen af spillet. Der er en masse godt sports action i dette video spil. Dette spil spilles med en mus, hvilket gør det nemt at styre din karakter.
For noget lidt anderledes, så prøv Et spil af tre halve, som sætter dig i midten af ​​en fodbold cup finale. Har du hvad der skal til for at gøre holdet til mestre? Vi advarer om, at dette spil er vanedannende, og du kan blive fanget i al sport-sparks actionen det har at tilbyde. Du skal styre et hold af ni spillere i Crunchball 3000, hvilket er et godt rugby Flash spil du kan spille online gratis. Dette er lidt mere kompliceret, så sørg for at afsætte lidt tid til at lære hvordan man styrer.