Spil Stedet » Puslespil » Peg og Klik-spil » Søg efter billeder
8.8 / 10 - 2400

Søg efter billeder

I denne kategori findes der en række spil. Målet i disse spil er at finde ting i et billede. Det kan være numre, bogstaver eller billeder. Med forskellige temaer har alle disse spil deres egen karakter. Prøv dem alle for at finde din favorit!

For folk, der der fokuserer på de små detaljer og lignende spil med et langsomt tempo, så vil vores Flash søg i billedet spil holde dig tryllebundet i flere timer ad gangen. Vi har nogle af de bedste billedsøgnings titler online, og du kan spille dem alle gratis. Kan du finde alle forskellene, eller se de små fingerpeg, der giver dig mulighed for at vinde spillet med en høj score? Et spil, vi anbefaler, er Mystery Case. I dette mysterium, skal du finde spor, som vil hjælpe dig med at løse sagen og finde den forsvundne pige. Spillet er udfordrende, men ikke alt for svært. Ikke alle vil kunne løse sagen, men det har hints, der kan hjælpe dig med at nå til slutningen.
En godt finde tingene spil, du kan spille online er The Scruffs Online. Dette spil kræver, at du finder en liste over elementer gemt i et billede. Scenerne kan være rodede, men det er hvad der gør disse typer spil så sjove. Kan du finde alle tingene i den tildelte tid? I The Scruffs Online, leder du efter ting i hvert billede. Du har en hel liste over ting, du skal finde, før timeren løber ud. Bare rolig. Hvis du sidder fast, kan du bede om hints til at hjælpe dig, så du kan finde alt i tide. Vi kan virkelig godt lide disse gennemsøg billedet for ting spil.