Spil Stedet » Flyvespil » Samle og flyv
8.3 / 10 - 753

Samle og flyv

Målet i disse spil er at indsamle ting mens du flyver rundt, uanset om du flyver som drage eller helikopter. Prøv alle disse spil for at finde din favorit. Held og lykke!

Med vores samling af Indsaml og flyv Flash spil, får du point ved at flyve rundt og indsamle genstande. Du kan være en drage i nogle, mens du i andre kan flyve en helikopter eller noget andet. Uanset går spillet spillet ud på hvad du kan fange, mens du flyver rundt på skærmen. Sommetider er der bonus poster, du kan få, der vil fungere som en power-up til at gøre din opgave lettere.
Et af de mere populære spil i denne kategori er Dinosoars. I spillet skal du flyve ind og få dino æg. Du kan også svæve gennem luften som en flyveøgle, mens du forsøger at samle alle dine æg. Jo flere du får, jo højere din score. Du er nødt til at sikre, at du undgår fjender - eller støder dem, når det er muligt. Dette Flash-indsamle og flyve spil er masser af sjov. To af de bedste Flash spil, vi har i denne kategori kunne være Raket og Red Verdenen, som begge er spændende på flere måder end én. Hvis du er god, kan du få en høj score. Med øvelse, vil du få en bedre. Og fortvivl ikke, disse spil er gratis, så du kan spille alt, hvad du vil uden at bruge en skilling.