Spil Stedet » Puslespil » Match 3-spil » Sammensæt Farverne
9.4 / 10 - 6746

Sammensæt Farverne

Match farverne til hinanden for at vinde spillet. Hvis du er klog, hurtig og kan tænke på farten, så er de her puslespil lige noget for dig. Regn for eksempel ud hvordan du finder gennem minerne under guldfeberen i spillet Gold Strike. Hold dig på tæerne og mor dig godt!

Flash Match Farven Spil kommer i alle former, størrelser og ja, forskellige farve. Vi har samlet et stort udvalg af farve-match spil, som du kan spille online gratis, når du har tid. Fra komplekst til simpelt gameplay, vi har noget til alle slags gamere. For fans af Bejeweled eller Bubble Shooters, vil disse spil blive et stort hit, fordi de er meget lignende.
Til at begynde med, kan du kigge på Gold Strike, som har skør musik og karakterer du ikke vil glemme lige med det samme. Hvis man ser ud over musikken, er gameplayet hurtigt og hektisk og vil med garanti udfordre dig. Når du har gennemført det spil, kan du bevæge dig videre mod Uventede Fliser eller 1001 Arabian Nights. De er begge gode eksempler på hvad der er muligt i denne type videospil. Uanset hvilket match farverne spil, som du vælger, vil du sikkert få det sjovt med at prøve, at matche farverne og fjerne linjer, for at komme til næste bane. Når du har gennemført de første par niveauer, vil hastigheden og sværhedsgraden øges en hel del. Kun de bedste farve-matchere kan komme hele vejen til slutningen af spillet og få den højeste score.
RainRain
84%