Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » ShellGame
8.1 / 10 - 585

ShellGame

Dette forræderiske spil har været kendt længe. Men vi har udvalgt nogle interessante version af det, til dig. Spil disse Shell Spil gratis!

Dette spil er gammelt men vores samling af de bedste Flash skal spil vil holde dig underholdt. Nogle af dem er virkelig simple og lette at spille, mens andre blander actionen og tilføjer forskellige gameplay-elementer for at holde tingene interessante. Det bedste er, at du kan spille dem gratis online. En af vores foretrukne klassiske skal spil er, Konkyliespillet. Dette bruger kokosnøddeskaller, men den grundlæggende forudsætning er, hvad du kan forvente. Et andet skal-spil med et twist, er Thimblerig, der benytter billardkugler. Dette spil kan være sjovt, mens du forsøger at gætte placeringen af ​​bolden. Begge disse byt skallerne spil er meget lig det klassiske spil.

I Skærm Skak, er du i et spilshow og skal kysse kvinder. Hvis du ikke vælger den rigtige, er du ude af showet! Dette er et godt twist på skal-spillet og tilføjer lidt smag og spænding. Har du hvad der skal til for at vinde showet? Hvis man ser rundt på skaller Flash spillene vi har indsamlet på ét sted, er du sikker på at finde noget at fordrive tiden med. Fra forskellig grafik og musik til at tilføje andre elementer til det grundlæggende spil, vi har noget for alle.