Spil Stedet » Børnespil » Shrek
7.9 / 10 - 3310

Shrek

Kom her og spil med den glade, grønne kæmpe! Disse spil er alle originale og forskellige, men alle baseret på en figur, Shrek! Vi har Shrek huskespil, Shrek farvebøger, Shrek puslespil og meget meget mere!

Vi har de bedste Flash Shrek videospil du kan spille online gratis. I denne kategori har vi noget for alle typer spillere. Uanset om du kan lide puslespil eller noget med lidt mere action og eventyr, er vi sikre på at have noget, der bygger på tegnefilmen. Var det æsel der talte igen? For noget enkelt, som mindre børn vil kunne lide at spille, så prøv Shrek Skab Farve, som er en malebog, der vil lade børnene lave kunstværker uden rod. Fra hovedpersonen til Donkey til prinsessen, er der en farvelægningsside for alle.

Et andet godt Shrek Flash spil at spille online er Shrek Bøvs. Dette klam-humor spil centrerer omkring bøvser. Kan du få Shrek til at bøvse for flest point? Ikke alle vil nyde dette spil, men en del mennesker vil smile, når de spiller. Hvis du vil have lidt sportaction, så prøv Shrek Shreds. I dette video spil, skal du udføre tricks med dit skateboard. Med temaet fra Shrek filmene, vil dette spil garanteret underholde dig i timevis ad gangen. Det bedste er, at du kan spille dette eller nogen af vores Shrek film spil gratis.