Spil Stedet » Sportsspil » Skateboard
8.3 / 10 - 35776

Skateboard

Har du altid gerne villet være den næste Tony Hawk? Det kan du nu! Spil disse spil for at træne dine skateboard tricks! Prøv en ollie, land en eggplant eller gå efter et 360 kick flip. Lige så skægt som i virkeligheden, men meget sikrere!

Når det kommer til Flash skateboarding spil til at spille online, har vi noget for enhver smag. Hvis du er en action gamer eller en person, der kan lide at løse gåder, er vi sikre på at have en titel for dig, når du har tid. Du kan spille alle ​​de gode videospil i denne sektion gratis online. Et af de bedste skateboarder spil, vi har, er Skate Challange. Som navnet antyder, er denne titel udfordrende til max. Hvis du kan skate og lave tricks, vil du være i stand til at få en høj score, men du kan få brug for lidt tid til at øve dig, før du får styr på gameplay mekanikken.
For noget lidt anderledes, så prøv Sewer Skater, som er et side scroller skateboarding eventyr. Har du de færdighederne til at komme til det endelige niveau? Du vil kun være i stand til at finde ud af det, hvis du sætter dig og spiller. Vær forberedt på at tilbringe et stykke foran computeren mens du forsøger at få den bedste score! Vi har alle mulige gode skateboarding Flash spil du kan spille online. Uanset dit niveau, er vi sikre på at, du vil finde noget i denne kategori, der holder pulsen oppe. Fra platformsspil spil med skateboardere til rene racing spil til dem der er fyldt med stunts og tricks, har vi noget for alle typer spillere.