Spil Stedet » Sportsspil » Vinterspil » Skiing
8.6 / 10 - 4065

Skiing

Hvorfor vente på at den første sne falder, før end du tager skiene på? Kom og spil vores skispil her. Løb ned af bakke, hop, trickløb og slalom, du kan finde det hele her. De her spil vil sørge for underholdning hele vinteren!

Når det kommer til de bedste Flash skiløb spil, har dig dækket. Alle vores sportsspil kan spilles online gratis, når du har tid. Hvis du kan lide spændingen ved at ræse ned ad pisterne, mens du prøver at undgå forhindringer, kommer du til at elske de spil, vi har samlet her. Et af spillene i dette afsnit, vi virkelig kan lide er Skihop 2 på grund af alle de seje stunts og hop du kan lave på ramperne. Du skal nok øve lidt, men styringen i dette spil er virkelig nemt at gennemskue. Du vil flyve gennem luften på skiene i løbet af nul komma fem.
Et andet Flash ski tricks spil er Ski-tricks. I dette, skal du være opmærksom på forskellige faktorer i dine stunts, så du kan få flest point. Selv hvis du ikke får den højeste score, vil du have det sjovt med dette skihop video spil, du kan spille online. For en samling af ski relaterede minispil, tjek Cross Country Skifahren. Denne titel har virkelig noget for enhver smag. Uanset hvilket mini-spil du kan lide bedst, vil du se dig selv at bruge masser af tid på at forsøge at få den højeste score muligt.