Spil Stedet » Klassiske Spil » Snake
8.7 / 10 - 2317

Snake

Snake er et klassisk videospil, der først blev spillet tilbage i spillehallerne i 1970erne. Efter at være blevet standard spillet på Nokia telefoner i 1998 steg spillets popularitet eksplosivt. Nu behøver du ikke en telefon for at more dig med dette klassiske spil, vi har det lige her!

Hvis du er en ældre gamer, husker du sikkert stadig de klassiske Snake spil, der var populære i arkader og andre steder. Når det klassiske spil blev forudinstalleret på en smartphone i slutningen af ​​1990'erne, blev spillet igen et hit. Nu kan du spille de bedste Flash snake spil online gratis. I Slange Kanin, er målet at bevæge dig rundt og spise alle kaninerne. Spillet lyder nemt, men det er faktisk ganske udfordrende, især i de senere niveauer. Har du hvad der skal til for at spise nok søde kaniner før tiden løber ud?
Hvis du er mere til noget hvor færre kaniner bliver spist, så prøv Carai Snake. I dette skal du bevæge slangen rundt og indsamle poletter. Dette spil tager en smule strategi. Når du lærer styremåden, tror vi at ​​du vil spille igen og igen, indtil du vinder. Hvis du ønsker en reel udfordring, så prøv Snake Ball. Dette er et af ​​de bedste snake Flash spil du kan spille online. Det første niveau er virkelig nemt, men når du fuldfører det vil du kunne springe fremad til mere vanskelige udfordringer. Ikke mange mennesker vil kunne nå gennem alle niveauer i dette spil.