Spil Stedet » Sportsspil » Fodboldspil » Soccer
8.6 / 10 - 8362

Soccer

Soccer, eller fodbold afhængigt af hvor man bor, er en af de mest populære sportsgrene i verden. Med ligaer i alle lande indbringer det milliarder af dollars hvert år. Nu har du chancen for at skinne som den nye Messi eller Ronaldo i vores fodboldspil!

Hvis du kan lide at spille Flash fodbold spil, har vi en masse gode titler. Uanset om du kalder det fodbold eller soccer, er disse sports spil masse af sjov. Nogle er bare omhandlende straffespark, mens andre er fuldt udbyggede spil, der lader dig spille en hel sæson. Kan du tage dit hold til mesterskaberne? I Kongen af forsvarer kommer bolden til dig, og det er dit job at bruge hovedet (bogstaveligt talt) for at nikke bolden i mål. Dette spil kræver lidt øvelse, men du vil få timevis af sjov ved at forsøge at score flest point mod målmanden.
Hvis du vil have mere, så prøv Premiere League Foosball, hvilket er et godt flash fodbold video spil, du kan spille online, når du har tid. Du kan vælge dit hold og tage dem hele vejen til mesterskabs-kampene, hvis du er god nok. Tiden er begrænset i The Champions 3D, men dette tilføjer spænding, mens du forsøger at score så mange mål som du kan før timeren løber ud. Du kan vælge dit hold og har andre muligheder, mens du spiller. For fodboldfans er dette Flash spil det spil du skal prøve først.
RaulRaul
82%