Spil Stedet » Eventyr Spil » Sonic
8.4 / 10 - 30340

Sonic

Pindsvinet Sonic optrådte for første gang i et spil tilbage i sega klassikere Sonic the Hedgehog fra 1991. Han blev hurtigt en af de mest populære og genkendelige figurer fra et spil. Siden hans første introduktion har han optrådt i adskillige spil, tegneserier og sågar en fuldlængdes film. Spil alle disse spil i høj fart!

Hvis du er fan af sidescrolling platformsspil eventyr, vil du elske vores samling af de bedste Flash Sonic spil til at spille gratis online. Hvis du har tid, tror vi at, ​​du kommer til at elske alle de gode spil i denne kategori. Vi har noget for alle slags spillere, der kan lide løbe og hoppe og løbe og kæmpe spil. Du kan spille den originale klassiker i Ultimative Flash Sonic. Vælg hvilken figur, du ønsker at spille og zoom gennem niveauerne, mens du prøver at få alle mønterne, og skrabe den højeste score muligt sammen. Hvis du er god nok, kan du nå til den sidste bane.
For et spil på tværs af genre, tjek Final Fantasy Sonic X6, som kombinerer gameplay fra to af de mest populære videospil-serier nogensinde. Har du evnerne til at tage Sonic til slutningen af ​​spillet med kun ét liv? Hvis du er god vil du kunne gøre det! For fans af Sonic, er Sonic Character Creator et godt valg. Du kan designe din egen Sonic som du ønsker. Dette er tonsvis af sjov, især for mindre børn, der ønsker at pege, klikke og design. Alle vores Flash spil baseret på Sonic the Hedgehog er gode måder at fordrive tiden på.