Spil Stedet » Børnespil » Sortér
8.3 / 10 - 4055

Sortér

Er du glad for puzzle? Så er du kommet til det rette sted. I disse fantastiske spil skal du sortere, rydde op og organisere alle de forskellige objekter. Det er en fantastisk måde at bruge tid på!

Vores Flash sortering af ting spil er en god måde at passere lidt tid. Gameplayet er simpelt, men spillene vil holde dig travlt beskæftiget og underholdt. De fleste af titlerne er rettet mod mindre børn, men de vil have det sjovt med at prøve at rense og organisere alle de forskellige skærme. I Rengøringstid, skal du hjælpe med at rydde op efter en vanvittig fest. Hvis du får det gjort i tide, kan du gennemføre runden, og prøv igen, hvis du ønsker. Dette sorter ting spil vil holde dit barn fortryllet i timevis, mens de prøver at rydde efter den store fest.
For et pædagogisk spil, der er sjovt, så prøv Caroline's Room. I dette skal du rydde op på et barns værelse ved at sætte alt på sin rette plads - før timeren løber ud. Jo før du fuldfører opgaverne, jo flere point får du. Et andet godt rengøring af værelset spil at spille online er Pinky's Værelse. Du arbejder også mod en timer i dette, men hvis du klarer dig godt kan du komme i højere levels i spillet. Dette spil er ikke kun sjovt at spille, det kan hjælpe børnene med at lære vigtigheden af ​​at holde deres værelse ryddeligt!