Spil Stedet » Klassiske Spil » Space Invaders
9.2 / 10 - 782

Space Invaders

Space Invaders er et arkade videospil, der blev designet af Tomohiro Nishikado, og blev udgivet i 1978. Spillene i denne kategori er alle baseret på den gamle klassiker. Alle med forskellig stil og tema, men i originalens ånd.

Vi har et stort udvalg af Flash Space Invaders type spil du kan spille online gratis. Denne kategori er fyldt med de allerbedste online Space Invaders videospil internettet har at tilbyde. De er gratis at spille, så prøv dem alle indtil du finder en du kan lide. For et zombie twist på originalen, prøv Zombie Invaders 2. Du skal ødelægge zombier og gravstene snarere end rumvæsener fra det ydre rum, og deres rumskibe, men dette spil er fantastisk på en masse forskellige måder. Hvis du er fan af Flash zombie spil, skal du nok tjekke dette spil ud.
Et andet godt Space Invaders Flash spil i vores samling er Star Defender. Det fede ved dette er, at du kan opgradere, når du besejrer niveauer. Med mere kraftfuld ammunition, skal du være godt rustet for at klare dig gennem de enorme bølger af aliens, der kommer marcherende ned i de senere baner. Hvis du elsker at spille Space Invaders online, tror vi at, ​​du kommer til at elske alle spillene, vi har i dette afsnit. Fra skydning af aliens til at ødelægge zombier, udover grafikken handler det kun om gameplayet. Denne type spil er stadig omkring af en grund - det er masser af sjov at spille igen og igen!