Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Speed Cards
8.9 / 10 - 2832

Speed Cards

De her Speed Card spil er langt fra almindelige kortspil. Målet med spillene er, at hver enkelt spiller skal forsøge at slippe af med alle sine kort. Den spiller, der først kommer af med sine kort vinder!

Hvis du ikke har meget tid og har travlt, skal du prøve vores samling af Flash speed kort titler. Vi har noget for enhver smag. Uanset dit niveau, kan du være sikker på at finde et kortspil, der passer til din smag. Det bedste er, at de er gratis at spille online, når du vil. For et virkelig hurtig spil, så prøv Lightning. Målet er at slippe af med alle dine kort først. Med øvelse, kan du blive god til dette spil. Hver runde tager ikke ret lang tid, da du skal forsøge at skelne kort og derefter trykke på den højre piletast for at droppe det og komme videre.

Farven på kortene er ligegyldigt i Speed Cards. Dette hurtige kortspil handler om tallene. Retning vil skifte fra stigende til faldende, så du skal virkelig være opmærksom. Hvis du er den første til at slippe af med alle dine kort, er du vinderen. Din hastighed med at udvælge kort vil bestemme din sejr i Speed. Hvis du er hurtig nok, kan du slippe af med dine kort i tide og vinde kampen. Du trykker på piletasterne for at bestemme, hvor du vil sætte kortet. Actionen i dette og alle vores online hurtige kortspil er lynende hurtig!