Spil Stedet » Eventyr Spil » Spiderman
8 / 10 - 7055

Spiderman

Dette er din chance for at spille som din favorit tegneseriefigur! Skyd dit spind og flyv gennem byen for at overvinde superskurkene.

Spiderman, Spiderman, Friendly neighborhood Spiderman. Rigdom og berømmelse har han ignoreret, action er hans belønning! Fans af den klassiske Spiderman tegneserier eller tegnefilm kommer til at elske vores samling af de bedste Flash Spidey spil. Du kan blive din favorit superhelt og redde dagen på den måde, som kun Spidey kan! I Spider Man Dark Side, får du et side srolling Spidey eventyr. Kan du bruge dit net til at sving over byens skyline? Dette spil er en smule svært, men når du lærer styringen, er det et fantastisk spil baseret på den tegneseriefiguren, vi alle kender og elsker.

For et spil baseret på filmen franchise, tjek Edderkoppen 2, der finder sted hvor den første film sluttede. Du kommer til at være Spidey i dette, og bruge så mange superkræfter, som du kan for at overleve. Kun de allerbedste spillere vil være i stand til at komme til det endelige niveau på dette spil. En anden Spiderman favorit er Red Mary Jane. Som navnet antyder, er dit mål simpelt - red din kæreste. Undervejs kommer du til at møde nogle nemme fjender og nogle svære. Hvis du er god nok, når du til slutningen og redder Spideys kæreste.