Spil Stedet » Puslespil » Peg og Klik-spil » Spot the Differences
8.9 / 10 - 3307

Spot the Differences

Kan du finde forskellene mellem de to billeder? De her spil handler om at være skarp og hurtig. Et lukket øje, en besværlig frisure eller en hund, der pludselig bliver lilla. Det kan umiddelbart virke som nemme forskelle at finde frem til, men udseendet kan snyde. Find selv ud af det her og mor dig godt!

Vores Flash find forskellen spil er en fantastisk måde at fordrive tiden på, mens udfordrer din hjerne lidt. Nogle af billederne i disse spil er bare fantastiske. Du kommer til at bruge timer på at spotte forskellene. Kan du finde dem alle i tide? Spil nu for at finde ud af det. Et smukt find forskellene Flash spil er Butterfly Fantasy. Dette er med store sommerfugle. Du har kun så meget tid på hvert niveau til at få øje på alle forskellene i dette spil. Hvis du er hurtig nok, kan du få en høj score.
IsisIsis
83%
Hvis du vil have noget, der er har mystik og kriminalitet, bør du prøve Daily Witness. Du skal spotte forskellene, så du kan samle spor og løse forbrydelsen. Tricket er, at du kun har lidt tid på hvert niveau. Det tager en masse færdigheder at komme til slutningen af ​​dette spil. Et andet godt find forskellen Flash spil er Beach find 10 Differences. I disse strandrelaterede scener, skal du finde forskellene i hvert billede, før timeren løber ud. De første billeder er nemme, men de bliver mere udfordrende som du kommer gennem spillet!