Spil Stedet » Sjove Spil » Sten/Papir/Saks
8.1 / 10 - 3871

Sten/Papir/Saks

I mange kulturer er dette spil blevet til en tradition. Ligedan i den verdensomspændende spilkultur. Tjek vores super udvalg af Sten, Saks, Papir spil ud!

Hvis du ønsker at spille et Flash-Sten-Saks-Papir spil online, har vi dig dækket. Kig rundt for at se de valg, vi har til rådighed, herunder spil, der ligner det klassiske SSP spil. Har du hvad der skal til for at gøre det til ende i disse spil? Tid til at finde ud af det nu. For noget med lidt mere kant, så prøv denne version af Sten Saks Papir. Dette gameplay centrerer omkring sten/ saks /papir, men det tilføjes et twist ved at modstanderen skal spille russisk roulette, hvis de taber. Spillet har tegneserie vold, men det er et interessant twist på det klassiske spil.

En anden populær titel er Sten Saks Papir 2. Dette er ikke så voldsomt. Du spiller mod computeren og må bare se, hvor mange sejre du kan få i alt. Hvis du klarer dig godt, kan du få en høj score. Dette er et simpelt spil, der er en fantastisk måde at spilde lidt tid. Det er vigtigt at huske de grundlæggende regler: Saks slår papir, papir slår sten, og sten slår saks. I modsætning til Big Bang Theory, er der ingen Spock træk du kan smide ind. Men disse Flash Sten Saks Papir spil er sjove at spille.