Spil Stedet » Action Spil » Kampspil » Street Fighter
8.7 / 10 - 785

Street Fighter

Alle spillene i denne kategori er baseret på den originale Capcom klassiker fra 1987. Dette kampspil handler om timing og giver dig mulighed for at kæmpe dig helt til tops i turneringen. Disse spil er alle løst baseret på det princip. Kæmp bravt og mor dig godt!

Hvis du er fan af Flash Street Fighter spil, så vil du elske alle de fantastiske spil, vi har i dette afsnit. Du kan spille dem online gratis. Med så mange forskellige slags kampspil, har vi noget for alle spillere. Uanset dit niveau, eller ønskede type gameplay, er vi sikre på at have noget for dig. I Fierce Fighter, skal du rykke hele vejen til enden ved at besejre dine modstandere én efter én. Stylet efter det oprindelige Street Fighter spil, giver dette sin egen rollebesætning - gode og onde. De har hver deres egne særlige træk også.
HoboHobo
84%
For noget lidt anderledes, så prøv Hero Fighter. I dette Street Fighter Flash spil, skal du slås mod dine modstandere ved at øve dine normale bevægelser - angreb og forsvar - men du skal også sikre dig, at du ved, hvordan du bruger dine specielle bevægelser for at vinde spillet. Et andet godt Street Fighter spil, du kan spille online lige nu, er Vox Populi Vox Dei. I dette spil, er du en varulvejæger, der skal besejre alle varulve én efter én for at gå videre til slutningen af ​​spillet? Er du god nok til at få dit navn på highscorelisten?