Spil Stedet » Bilspil » Stunt
8.5 / 10 - 10944

Stunt

Gør dig klar, for det er tid til at udføre dine bedste stunts! Brug din motorcykel, monstertruck, biler eller fly til at underholde publikum med baglæns saltoer, sindssyge stunts. Har du nerverne til det? Tag hjelmen på og begynd at sætte livet på spil!

Vores samling af Flash stunt spil vil underholde dig og få dig til at have det sjovt med at lave tricks i timevis. Hvis du er god nok, kan du nå til det endelige niveau i nogle af disse spil. Det er ikke så nemt som det lyder. Det kommer til at tage en masse øvelse at vinde nogle af disse spil. Den gode nyhed er, at du kan fortsætte med at spille gratis. I BMX Master, skal du køre din cykel gennem gaderne, mens du udfører stunts, når du kan. Jo flere stunts, du kan udføre, og bedre tricks, jo højere score vil du få. Kun de allerbedste ryttere vil være i stand til at komme til det sidste niveau.
Et cool freestyle motocross Flash spil du kan spille online er FMX Team, som har alle race og stunt spændingen du kan håndtere. Som du kommer gennem spillet, skal du kunne lave endnu mere uhyrlige stunts. Hvis du er til ekstreme stunts, så prøv at spille Cyclomaniacs Epic. Du vil få brug for vilde færdigheder for at kunne udføre nogle af tricksene i dette spil, men med øvelse vil du gøre det bedre. Uanset hvilket stunt video spil, du beslutter dig for at spille online, tror vi at ​​du vil have det sjovt med at udføre akrobatiske feats, der trodser tyngdekraften.