Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Sudoku
9.3 / 10 - 532

Sudoku

Har du det, der kræves for at færdiggøre disse Sudoku puslespil? Målet er, at udfylde felterne på en logisk måde med alle tal. Sudoku kommer fra Japan, hvor det har været et meget populært puslespil siden 1986. Nemt at lære, svært at mestre!

Til fans af puslespil, vil vores udvalg af online Sodoku Flash spil holde dig underholdt. Vi har titler til alle niveauer. Uanset om du er ny i denne type spil eller har spillet i årevis, har vi noget, der vil udfordre dig. Bedst af alt er at, disse spil er gratis at spille online! For et virkelig simpelt spil, så prøv Sudoku 2. Dette har alt hvad du elsker ved Sodoku uden en masse ekstramateriale. For fans af spillet, vil denne titel være så sjov, at du kommer til at ønske det aldrig ville ende. Bare rolig, vi har også andre store Flash Sodoku videospil.
En anden god titel er Sudoku Original, som er det oprindelige hit talspil du kan spille online. Hvis du sidder fast, kan spillet give hints om, hvad du skal gøre. For den største udfordring, så prøv at klare dig hele vejen igennem uden at bruge nogen hints overhovedet. Er du god nok? En tema version, du kan spille online er Sudoku Remote. Gameplayet er, hvad du kender og elsker, men du får lidt ekstra at holde dig underholdt med, mens du spiller. Uanset hvilket Sodoku spil du vælger at spille, behøver du ikke at bekymre dig om at betale for at spille.