Spil Stedet » Eventyr Spil » Super Mario
9.3 / 10 - 3390

Super Mario

It's-a me, Mario! Træd ind i Marios fantastiske verden i de online Mario spil. Spil de klassiske platformspil eller kør om kap på en cykel. Du kan oven i købet køre om kap på jetski med Mario. Timevis af morskab!

YokoYoko
82%
For alle der husker de klassiske platformspil spil fra forgangne tider, kommer spil i denne kategori til at bringe et smil på dine læber. Hvis du husker konsolspil længselsfuldt, tror vi at ​​du kommer til at elske nogle af de bedste Mario-stil Flash spil i denne kategori. Side scrollers er stadig rigtig populære, fordi gameplayet er hurtig og hektisk, men stadig kræver strategi samt god hånd-øje koordination.
Med så mange fantastiske spil at vælge imellem, har vi et par forslag. For det første, er Mario Boxing et godt POV boksning spil. Reglerne er enkle, men du kommer til at blive fanget i spillet, mens du forsøger at slå din modstander ud af kampen. En anden cool titel er Super Mario Cross Game. I dette, er du på en dirtbike og skal race, mens du kører gennem alle forhindringerne. Kan du komme først i mål? Hvis du kan lide sidescrolling hoppe og løbe Flash spil, er alt hvad du behøver at gøre kigge rundt for at se, at vi har samlet nogle af de allerbedste titler til rådighed. Hvis du er en gamer af den gamle skole, der savner at sidde foran fjernsynet i timevis, mens du prøver at finde hemmelige niveauer på side scrolle spil som Mario, kommer du til at elske nogle af de spil, vi har i dette afsnit.