Spil Stedet » Sportsspil » Surf
8.2 / 10 - 1123

Surf

Ikke alle har et hav lige rundt om hjørnet, hvor de kan ramme nogen bølger. For de, der ikke har, findes der de her seje surfspil. Udfør de sygeste tricks for at imponere hende den søde pige eller ham fyren, der kigger på dig fra stranden. Surf's Up!

Så er det surfetid, dude! Hvis du ønsker at tage på en gnarly bølge og se om du har hvad der skal til for at overleve i havet, mens du prøver at ride på bølgen blå, er du på det rette sted! Vi har nogle af de bedste Flash surfe spil. Med spilindhold for alle typer af spillere, er du sikker på at finde et surfbræteventyr til at fordrive tiden med. Hvis du ønsker at ride bølger og lave tricks, skal du tjekke Surf's Up ud. Jo flere tricks du kan lave uden at falde af dit board og styrte, jo flere point får du. Har du de nødvendige færdigheder til at komme til slutningen af ​​dette spil? Ikke mange har!

For at hjælpe Dooly ride på bølgerne skal du spille Dooly Surfing. Hvis du falder af tre gange, er spillet slut. Indtil da, skal du hjælpe helten kæmpe mod bølgerne. Gameplayet er simpelt, men dette spil er meget vanedannende, når du begynder at spille. For fans af tegnefilmen, er The Incredibles Thin Ice et sjovt surfing adventure spil, der tager lidt øvelse at mestre. Uanset hvilket af vores surfing Flash spil du spiller online, tror vi at ​​du vil have det gnarly sjovt. Øv hårdt og du kan komme på en af surfing spil ranglisterne!