Spil Stedet » Sportsspil » Table Tennis
8.4 / 10 - 2771

Table Tennis

Bprdtennis eller ping pong startede som en sport i Storbritannien i 1880erne. Dengang var det kendt som wiff-waff. Selvom navnet har ændre sig, er principperne forblevet de samme: To bat, en lille bold og et net. Her er masser af forskellige bordtennisspil du kan prøve!

Hvis du kan lide at spille Flash bordtennis spil, er du på den rette webside! Vi har taget os god tid til at indsamle de allerbedste titler i denne kategori, som du kan spille gratis online, når du har lyst. Dette spil kræver lidt dygtighed, men vi har videospil for alle typer spillere - også dig! For et spændende tredimensionel spil, tjek Ping Pong 3D. Dette er bordtennis, du kender og elsker, men dette spil gør det endnu mere spændende at spille online. Du skal klare dig dig godt for at få den højeste score, men vi tror, ​​du kommer til at have det sjovt, mens du prøver.

Hvis du kun vil bruge ding mus til at spille bordtennis Flash spil, så prøv Legend Of PingPong. Fordi al styringen håndteres med musen, kan du koncentrere dig om spillet mere, end hvor dine fingre er på tastaturet! Du kan blive afhængig af dette videospil, så vær forsigtig! Vi har endda en Halloween tema titel. I Creepy Pong, spiller du normal bordtennis, men overalt du ser er der noget relateret til Halloween. Du kan spille dette spil når som helst i løbet af året. Du behøver ikke at vente på halloween!