Spil Stedet » Sportsspil » Tennis
8.9 / 10 - 13628

Tennis

Bliv den næste Roger Federer eller Serena Williams med de her fede online tennis spil. Udfordr din modstander i et spændende spil tennis på græs, grus eller sågar sand! En sjov måde at træne din serv når det er for koldt til at spille udenfor!

Hvis du kan lide at spille Flash tennis spil online, har vi dig dækket med et stort udvalg af titler for spillere på alle niveauer. Tennis er et sjovt spil - især når du ikke behøver at få sved på panden, mens du spiller! Det bedste er at du kan spilles vores tennis videospil gratis online, når du har lyst! Hvis du er fan ad tændstikmands pil, så vil du elske Stick Figure Badminton. Grafikken er simpel, men det er en del af spillets charme. Kan du vinde mere end en kamp i træk? At vinde dette spil ser let ud, men det er ret udfordrende.
En mere realistisk tennis simulation er Tennis. Du skal nok øve dine skud lidt, men når du er klar, kan du prøve den sværere sværhedsgrad og så om du stadig kan vinde kampe. Vi advarer om at du måske kan blive op-slugt af dette spil, når du begynder på at spille! Om du vil spille en enkel kamp eller en hel tennis turnering, vil du elske Tennis Game. Efter nogle øve-spil og at du har fået styr på hvordan man gør, skal du bruge alle de færdigheder du har, for at blive ved med at vinde kampe. Uanset hvilket online tennis spil du beslutter dig for at spille, tror vi, at du kommer til at have det sjovt.