Spil Stedet » Klassiske Spil » Tetris
9 / 10 - 2161

Tetris

Det klassiske spil Tetris blev skabt af Alexey Pajitnov i 1984. Spillets popularitet steg drastisk, da det udkom til Nintendo Game Boy. Målet med disse spil er at stable de faldende blokke, således at de ikke når toppen. Når du færdiggør en vandret linje, vil den forsvinde for at give dig noget mere plads. Prøv alle de forskellige versioner af dette klassiske spil!

QuadQuad
82%
Fans af Flash Tetris spil kan godt holde op med at kigge. Vi har de bedste Tetris spil du kan spille online gratis. Uanset om du ønsker noget nær det originale spil eller en af ​​de mange varianter, har vi noget for alle. Hvis du er en seriøs gamer, skal du være i stand til at få en høj score i dette spil. Når du spiller Tetris Returns, får du alle de store gameplays, du kender og elsker med en lille smule mere. Lydeffekterne og grafikken i dette spil er virkelig god. For hardcore Tetris spillere, leverer dette video spil virkelig. Hvad er det højeste antal linjer, du kan rydde?
For en skør variant af den oprindelige klassiker, prøv at spille TetriSnake. Som navnet antyder, er der slanger involveret i dette spil. Dette tilføjer virkelig et nyt element til gameplayet og ånder nyt liv i det officielle spil. Hvis du ønsker at gå endnu længere væk fra det oprindelige, så er du nødt til at tjekke Ocean Bubble ud. Dette spil foregår i havet og har bobler ikke blokke, men gameplayets mekanik er den samme. Vi mener, at alle Tetris fans kommer til at elske denne tilpasning af det klassiske faldende blokke spil.
QubeQube
74%
ClixClix
66%