Spil Stedet » Eventyr Spil » The Simpsons
8.3 / 10 - 1178

The Simpsons

Alle elsker The Simpsons! Denne tegneserie blev skabt af Matt Groening tilbage i 1989 og har sendt 500 episoder siden dens start. Det gør det ikke kun til det længst kørende, animerede show på tv, men også den komedieserie, der har kørt i længst tid. Disse spil er alle inspireret af dette show. Prøv dem alle! DOH!!!

Hvis du vil spille The Simpsons Flash spil, har vi en masse gode titler, vi tror, ​​du vil kunne lide. Med en masse forskellige slags spil, har vi noget for enhver gamer. Spillene i dette afsnit er gratis at spille online, så du kan slappe af og tage dig god tid, til at finde det perfekte Simpsons video til at fordrive tiden med. I Nøgen Skøjte, kan du spille Bart der løber på skateboard. Selvfølgelig er du nøgen i dette spil, men det er stadig mega sjov. Til fans af skateboarding spil, kommer dette til at underholde dig mens du spiller, indtil du kan få dit navn på ranglisten i slutningen. Kan du hjælpe Bart med at udføre stunts og ikke blive fanget af politiet?

For noget lidt anderledes, men stadig udfordrende, mener vi, at du skal prøve at spille Ødelæggelseskugle. Du skal nedrive i dette spil, men det er sikkert og kan være tonsvis af sjov - bogstaveligt talt! Hvis du er god, kan du nå til de endelige niveauer. De er en smule hårdere, men stadig lette at slå, hvis du ved hvad du laver. Et andet godt Flash Simpsons spil er Simpsons Arcade. Dette spil har en masse forskelligt og vil holde dig beskæftiget i timevis ad gangen. Uanset hvilket video spil, du vælger at spille, tror vi at, ​​du kommer til at have det sjovt som en af ​​figurerne fra den populære tegnefilmserie.