Spil Stedet » Spil for Piger » Totally Spies
8.1 / 10 - 4162

Totally Spies

Pigerne fra Totally Spies er tilbage igen! Sam, Alex og Clover er de berømte spy girls på mission for at redde verden. Gør dit spionudstyr klar og hjælp dine yndlings-heltinder gennem de forskellige udfordringer. Jerry har en ny opgave til dig!

Til fans af pigerne i Totally Spies, vil spillene i denne kategori være gode. Med masser af hjernevridere og pusle spil, vil vores Flash Totally Spies spil holde pige-spillere underholdt. Du kan spille dem online gratis, når du har lyst. Tager du imod udfordringen at hjælpe pigerne ? Et af vores yndlings videospil at spille online i denne kategori, er Totally Spies Puzzle 4. I dette spil, får du en masse hjernevrider puslerier, som du skal løse for at komme frem i spillet. Kun de smarteste spillere kan komme igennem dette spil.

Totally Spies Puzzle 2 er et andet godt spil, til fans af Totally Spies showet eller puslespil. Med mange forskellige levels at gennemføre, vil blive nødt til at arbejde hård for at gennemføre dem alle. Du kan spille dette og andre spil i denne kategori gratis, så du behøver ikke bekymre dig om at bruge for lang tid på at få den højeste score. Til sidst, hvis du er klar til den ultimative udfordring, skal du spille Totally Spies Puzzle 5. Dette spil kan godt tage noget tid at gennemføre, men det vil føles godt når du når hele vejen til det sidste level. Alle fans af Totally Spies vil elske alle spillene i denne sektion af gratis Flash spil, man kan spille online.