Spil Stedet » Bræt og Kort Spil » Trading Card Games
8.5 / 10 - 324

Trading Card Games

Nu kan du spille dine favorit Trading Card spil online her! Disse Trading Card spil har alle forskellige temaer. Magi, middelalder, alt hvad du kan komme på!

Vores Flash byttekortspil er rigtige sjove at spille i din fritid. Du kan spille dem gratis online, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at spille igen og igen, hvis du ønsker. Afhængigt af hvad du kan lide, har vi en række forskellige titler i denne sektion. Vi har virkelig noget for enhver smag. Et godt byttekort kampspil er Kombat Fighters. Gameplayet er simpelt i dette kortspil, men du skal virkelig vide, hvordan man spiller strategisk med henblik på at klare sig til slutningen. For fans af denne genre spil, er denne titel virkelig sjov.
Hvis du ønsker et rigtigt turbaseret strategi kortspil skal du se på Castle Wars. Illustrationerne i dette spil er rigtig gode, men den måde spillet spilles er endnu bedre. Det giver en fantastisk kombination, der vil få dig til at komme tilbage til spillet igen og igen. For en kompleks og engagerende oplevelse, kan du prøve at spille Spectromancer: Truth & Beauty. Du har en masse forskellige muligheder i dette spil. Afhængigt af de kort, du trækker, kan du måske vinde runden. Du kan spille enkle kampe, men der er også andre stilarter gameplay. Dette spil her virkelig noget for alle der elsker at spille byttekortspil online.