Spil Stedet » Færdighedsspil » Trampoline
8.3 / 10 - 631

Trampoline

I disse spil kan du øve dig på at lave det perfekte hop. Det overordnede spil er meget nemt og på samme tid er spillene meget underholdende. Du kan lave nogle seje tricks på farverige trampoliner. Eller, du kan bare øve et normalt hop.

Vores trampolin Flash spil vil sikkert holde dig underholdt, så snart du begynder at spille. Uanset om du er atletisk i det virkelige liv eller ej, går det ikke noget med disse fantastiske video spil du kan spille online gratis. Fra simple hoppe spil til sværere gaming kunstværker, har vi en lille smule af alt i denne kategori. At hoppe er sjovt, men du kan lave tricks i Trampoline 1. Hvad angår trampolin spil du kan spille online, er dette et af ​​de bedre, efter vores mening. Det tager lidt tid at finde ud af hvordan man styrer, men når du gør det, vil du elske alle de stunt flips du kan lave!
I Circus Zebra, har James Zebra brug for lidt hjælp. Med lidt øvelse, bør du være i stand til at blive rigtig godt til dette trampolinspil. Gameplayet handler kun om hoppene du laver, selvfølgelig, men der er en masse ekstra detaljer i dette spil, der gør det rigtig sjovt. I Tomat Hop Fanger, bruger du en trampolin til at hoppe tomater over skærmen til bordet. Dette lyder måske kedeligt, men det er faktisk sjovt! Du skal virkelig tænke over, hvordan tomaten rammer trampolinen, så du får den rigtige afstand og vinkel. Dette er en sjov version af det klassiske trampolin Flash spil.